Για εμάς

Η EUROPETROL ιδρύθηκε το 1996 με σκοπό την εξυπηρέτηση κατοικιών και κτηρίων στην Αττική. Με τρία σημεία εξυπηρέτησης σε Ασπρόπυργο, Παλαιό Φάληρο, Ψυχικό μπορεί να καλύψει άμεσα και αποτελεσματικά κάθε ανάγκη που μπορεί να έχει η πολυκατοικία η το κτήριο σας.

Ανάγκες όπως, αγορά Πετρελαίου Θέρμανσης, μερισμός δαπανών, έκδοση κοινοχρήστων, διαχείριση πολυκατοικιών και κτηρίων, συντήρηση καυστήρα – λέβητα, καθαρισμό καυστήρα, καθαρισμό δεξαμενής πετρελαίου, καθαρισμό κτηρίων, υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες, συντήρηση και αναγόμωση πυροσβεστήρων. Τις ικανοποιούμε πάντα με την χρήση, των πιο ενημερωμένων τεχνολογιών, με την βοήθεια του άριστα καταρτισμένου προσωπικού μας και με ένα δίκτυο εμπίστων συνεργατών που έχουμε δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια δραστηριότητας μας.

ΣΧΕΣΗ
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ

Εικοσιτέσσερα χρόνια τώρα από το 1996 πάνω από 19.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις μας εμπιστεύονται και μας προτείνουν και στους γείτονες τους. Αυτή η mouth to mouth διαφήμιση είναι η επισφράγιση στην σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει με τους πελάτες μας.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ &
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Το προσωπικό μας ενημερώνεται συνεχώς μέσω σεμιναρίων για τις εξελίξεις σε ότι αφορά την διαχείριση των κατοικιών, και κτηρίων, ώστε να μπορούμε να παρέχουμε την σωστή και έγκυρη πληροφόρηση. Οι οδηγοί των βυτιοφόρων οχημάτων μας είναι πιστοποιημένοι διπλώματα ADR (μεταφορά επικινδύνων φορτίων). Η απόκτηση του διπλώματος ADR για τη μεταφορά επικίνδυνων ουσιών προϋποθέτει την παρακολούθηση εκπαιδευτικού προγράμματος. Η πιστοποίηση αυτή ανανεώνεται κάθε πέντε χρόνια με ειδικές εξετάσεις του υπουργείου μεταφορών.

ΑΣΦΑΛΗΣ
ΔΙΑΝΟΜΗ

Όλα τα οχήματα μας διαθέτουν τις τελευταίες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένα με όλες τις Υπουργικές Διατάξεις. Συγκεκριμένα διαθέτουν, σύστημα ADR που ανανεώνεται ετησία από τα απλά “KTEO” και κάθε τρία έτη από εξειδικευμένους φορείς πιστοποίησης. Επίσης και σύστημα φρένων ABS που και αυτό πιστοποιείτε ετήσια από τους Φορείς ΚΤΕΟ.

ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ
ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Όλος ο στόλος μας διαθέτει σύστημα εντοπισμού Fleet Control. Kάθε στιγμή η διαδρομή του βυτίου ή οποίου αλλού οχήματος βρίσκετε υπό την παρακολούθηση του προσωπικού του Γραφείου σε πραγματικό χρόνο οπότε γνωρίζουμε άμεσα και έγκαιρα πιθανότατες διαφοροποιήσεις στο χρόνο παράδοσης.

Με λίγα λόγια το ADR είναι είναι μία ευρωπαϊκή συμφωνία η οποία διασφαλίζει τις διεθνείς οδικές μεταφορές επικίνδυνων εμπορευμάτων.
Οι κανονισμοί ADR βασίζονται σε μία διεθνή συμφωνία ανάμεσα στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, οι οποίες έχουν την αμοιβαία φιλοδοξία της δημιουργίας ασφαλέστερων μεταφορών, ουσιών επικίνδυνων για το περιβάλλον. Οι κανονισμοί ADR καλύπτουν όλες τις ουσίες που είναι εύφλεκτες, τοξικές ή διαβρωτικές.

Ο σκοπός της ύπαρξης οχημάτων οι οποίες συμμορφώνονται με τους κανονισμούς ADR είναι η δυνατότητα μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων με τέτοιο τρόπο ώστε να μην προκαλείται ατύχημα οποιασδήποτε μορφής, και να μην επιδεινώνονται οι συνθήκες τυχόν ατυχήματος.

Ο εξοπλισμός ADR τοποθετείται απευθείας από το εργοστάσιο, και αυτό σημαίνει ότι το σύνολο του εξοπλισμού ADR είναι σχεδιασμένο και εγκατεστημένο σύμφωνα με τον ίδιο υψηλό βαθμό ποιότητας που χαρακτηρίζει τα οχήματα αυτά.

Στην πράξη, η προσαρμογή του οχήματος στα πρότυπα ADR σημαίνει ότι το ηλεκτρικό σύστημα του οχήματος διαθέτει τέτοια περιβλήματα που τα καλώδια να προφυλάσσονται από τυχόν μηχανικές φθορές και οι ηλεκτρικές συνδέσεις είναι στεγανές.

Η καμπίνα διαθέτει υποδοχή συγκράτησης για προειδοποιητικό σήμα το οποίο υποδηλώνει το είδος των μεταφερόμενων επικίνδυνων εμπορευμάτων. Στην περίπτωση ατυχήματος, οι συνέπειες ελαχιστοποιούνται και περιορίζονται, και το διασωστικό προσωπικό μπορεί να βρει γρήγορα τι είδους εμπορεύματα μεταφέρει το όχημα, έτσι ώστε να προβεί όσο το δυνατόν ταχύτερα στις απαραίτητες ενέργειες. ( σκέφτικα να κάνουμε ενεργώ το adr και αν το πατάνε να βρουν αυτή την εξήγηση το κείμενο το πήρα απο troxoi tir..)

Ο ανανεωμένος ιδιόκτητος στόλος βυτιοφόρων οχημάτων με σύστημα εντοπισμού οχήματος “fleet control” καθώς και με σύστημα φόρτωσης “Bottom loading arm ανάκτησης ατμών”, κάνει την παράδοση Πετρελαίου Θέρμανση στο χώρο σας απόλυτος αξιόπιστη, γρήγορη και απόλυτα φιλική προς το περιβάλλον.

Η χρήση του προγράμματος Dapanh του πιο σύγχρονου και ευέλικτου συστήματος, μερισμού δαπανών, έκδοσης κοινοχρήστων και παρακολούθησης ταμείων κατοικιών, δίνει την δυνατότητα σε κάθε κάτοικο κτηρίου να κατανοεί εύκολα και απλά τον καταμερισμό των μηνιαίων εξόδων του κτηρίου που διαμένει.

Βρισκόμαστε σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας καθημερινά με κάθε μας πελάτη, για να μπορούμε να κατανοούμε την κάθε του ανάγκη και πολλές φορές να την προβλέπουμε. Ο λόγος του για εμάς έχει την μεγαλύτερη αξία και μας εξελίσσει. Σκοπός μας ο Χαρούμενος Ικανοποιημένος Πελάτης.

Είμαστε κοντά σας από Δευτέρα έως Παρασκευή
07:00 το πρωί έως 20:00 το βράδυ, και Σάββατο 09:00-16:00
Παράδοση Πετρελαίου μέσα σε 24 ώρες από την στιγμή που δοθεί η παραγγελία.
Παραδόσεις 6 ημέρες την εβδομάδα (Δευτέρα έως Παρασκευή)
από τις 07:00 το πρωί έως τις 19:00 το απόγευμα.
Σε έκτακτες περιπτώσεις εξυπηρέτηση και αυθημερόν.

Photos